Telefon:

+36 30 522 1100

Email:

info@butoralberlet.com

Bútor Albérlet

Költöztetés 

Hozzuk -Visszük -Tároljuk

Cégünk fő profilja lakások, házak, raktárak, irodák, épületek és közintézmények teljes körű költöztetése. Vállaljuk továbbá a költöztetéshez kapcsolódó mindenféle járulékos feladat elvégzését, legyen az csomagolás, bútorszerelés, lomtalanítás, tárolás vagy raktározás.

Cégünk több kisebb vállalkozásból nőtte ki magát, 2010 óta közösen dolgozunk különböző méretű munkák megszervezésében és lebonyolításában. A tényleges költöztetési feladatokon kívül már takarítással és különféle szerelési feladatokkal is foglalkozunk.
Dobozokat, műanyag ládákat, eszközöket díjmentesen biztosítunk, míg a szükséges
csomagolóanyagokat önköltségi áron számítjuk fel.
Kezdeti belföldi területi lefedettségünket mára európaira bővítettük. Partneri együttműködések alapján pedig nemzetközi lefedettséget biztosítunk, akár tengerentúli konténeres költöztetéseket is lebonyolítunk, mind export, mind import irányban.
Személyzetünk magja egy baráti társaság volt, melyhez az elmúlt években rokonok és családtagok is kapcsolódtak; így már mint egy nagy összeszokott család végezzük a feladatokat.
Az ingóságaik biztonságáról a csomagolás, pakolás, szállítás, valamint a tárolás ideje alatt -gyakorlatunkon túl- a felelősség-biztosításaink is gondoskodnak.
Szükség szerint biztosítunk egyedileg méretezett csomagolóeszközöket, ruhásdobozokat, rakodást gyorsító gördülőállványokat, iratanyagokhoz és számítástechnikai eszközökhöz speciális védőeszközöket. Gépek, berendezések mozgatásához hidraulikus emelőeszközökkel is rendelkezünk, a rakodási útvonalak burkolatvédelméről is gondoskodni tudunk; mind a padló, mind a falfelületek, élek tekintetében.

Jelenlegi személyzeti erőforrásaink: 4 fő tehergépkocsi-vezető, 9 fő rakodó, 2 fő bútorasztalos, 1 fő villanyszerelő. Személyzeti jogviszonyaink rendezettek, továbbá az erkölcsi bizonyítvány is alapfeltétel minden alkalmazottunk számára.
Fuvareszközeink javát korszerű gépjárműveink adják: 4 db különböző teherbírású, bútorszállító dobozos tehergépkocsi, melyek német és osztrák környezetvédelmi matricákkal is rendelkeznek.

Miért válasszanak minket?

Mert értékeik nálunk biztonságban lesznek, környezettudatos szemlélettel, szakértő hozzáállással, hatékonyan, határidőre végezzük el a költöztetési megbízásokat. Velünk családias, nyugodt környezetben, stresszmentesen tud költözni.

Várjuk érdeklődésüket, megrendelésüket!

Üdvözlettel,
Dancsó Balázs
tulajdonos/ügyvezető
RAKTARCSA DEPO Kft.
+36 30 522 1100
hivatalos@raktarcsa.hu

Raktárunk Nagytarcsa új ipari parkjában, az M0 mellett található.

2021-ben átadott korszerű, minden igényt kielégítő raktár, melyben polcrendszerben tárolunk.

RAKTARCSA DEPO KFT

2142 Nagytarcsa  Felső Ipari Krt 

2/C B/1

+36 30 522 11 00